Såld

Ljus trea med balkong endast en halv trappa upp

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  75 m²

Äntligen erbjuds en genomgående fin gaveltrea på populära Hedvigsborg. En lägenhet med villa-känsla.

Här kan du flytta rakt in på dessa 75 kvm fördelat på två rymliga sovrum, kök med matplats, stort vardagsrum, badrum med dusch samt gäst-WC. Köket är till stor del renoverat 2021/2022 med helt nya maskiner. Balkong i västerläge med utsikt upp mot lekplatsen.

Gratis parkering på gatan annars kan du ta över säljarens plats för 126 kr i månaden, önskar ni en ytterligare parkeringsplats går detta att ordna. Liten förening med god ekonomi och en stabil plan framåt. Nyligen renoverades källaren och därför erbjuds en mycket fräsch tvättstuga en trappa ner. Dubbla matkällare samt stort vindförråd finns till lägenheten.

Här är det bara att flytta in och trivas! Anmäl ditt intresse redan idag, du kommer inte bli besviken. Vi ses på visningen!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 119 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Völundsgatan 4B
50446 Borås
Boarea (BOA) 75 m²
Antal rum 3

Karta