Såld

Lägenhet i markplan med uteplats

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  77,5 m²

Välkomna till denna trevliga hörnlägenhet i markplan i populära Sandhult. Här bor du på 77,5 kvm fördelat på entréhall, två sovrum, helkaklat badrum, vardagsrum, kök och uteplats i västerläge.

HSB Brf Sandhult i Borås är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. I Avgiften om 4 925 kr/mån ingår VA, grundutbud TV, förråd precis utanför entrén, sophantering, tvättstuga, och egen parkeringsplats med elstolpe.

I närområdet finns förskola och grundskola (F-6).

Välkommen att boka in dig via mäklarens hemsida!

Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson
ERA Garnisonen

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Sandhult
Adress Lejongapsvägen 17D
50478 Sandhult
Boarea (BOA) 77,5 m²
Antal rum 3

Karta