Såld

Välplanerad tvåa med högt i tak

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  47,5 m²

Välkomna till denna trevliga tvårummare på Erikslundsgatan 4. Lägenheten om 47,5 kvm upplevs ljus och rymlig tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum samt takhöjden på 2,70 m. Bostaden ger dig gott om förvaring i form av klädkammare som nås via sovrummet.

På senare år har föreningen utfört en hel del renoveringar, se årsredovisningen för mer information. Trots detta har föreningen god ekonomi och en låg belåningsgrad på endast 3190 kr/kvm.

Tvättstuga finner ni i källaren. Föreningen erbjuder parkeringsplats utan kö för 100 kr/mån.

På Erikslund bor du med närhet till såväl Borås Arena, Knallelands shopping- och restaurangutbud, ishall, Rya Åsars naturreservat samt nära kommunikation in till stan.

Välkommen att boka in dig på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Erikslundsgatan 4
50631 Borås
Boarea (BOA) 47,5 m²
Antal rum 2

Karta