Såld

Mysig lägenhet med hög trivselfaktor och enastående utsikt

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  40,5 m²

Välkomna till denna välplanerade enrummare på Fjällkroken 5. Här bor du högst upp i huset med trevlig utsikt i flera väderstreck. Balkongen är perfekt placerad vilket ger dig rikligt med sol från dag till kväll. Vardagsrummet med fönster i vinkel erbjuder plats för både säng och soffa. Här finns nyslipad parkett och breda fönsterbrädor i sten. Badrummet är helkaklat och stambytt av föreningen under 2016. Det erbjuder vardagslyx i form av golvvärme och handdukstork. Köket är renoverat under 2012 och har bekvämligheter som diskmaskin, gott om förvaring samt plats för bord till fyra personer.

Här bor du med närhet till natur, busshållsplats, påfart till R40 och matbutik. Till bostaden hör två förråd. Tvättstuga är i källaren och till föreningens medlemmar erbjuds bastu i grannhuset. Välskött och trygg förering med genomgående god ekonomi.

Boka in er på visningen eller hör av er till mäklaren vid frågor!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Fjällkroken 5
50461 Borås
Boarea (BOA) 40,5 m²
Antal rum 1

Karta