Såld

Här är det bara att flytta in och trivas!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  68 m²

Välkomna till Torgilsgatan 18B och denna trevliga trerummare. Här erbjuds en lägenhet med härligt ljusinsläpp, genomgående fräscha ytskikt och fin ekparkett vilket skapar en skön helhetskänsla. Helkaklat badrum med dusch och en gäst-WC finns till förfogande. Balkongen vetter åt sydöst vilket ger härlig sol från morgon och fram till efter lunch.

Här bor du med ett högt och fint läge på Norrmalm. Närhet till närbutik, förskola, Kypesjön med motionsspår och badplats. Både gångavstånd samt bra bussförbindelser till Borås centrum och Knalleland med dess breda utbud av restauranger och butiker.

En bostad som måste upplevas på plats. Boka in dig på visningen redan nu!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 119 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Torgilsgatan 18B
50638 Borås
Boarea (BOA) 68 m²
Antal rum 3

Karta