Såld

Välrenoverat gavelradhus med uteplats i fantastiskt solläge

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  125 m²
 • Biarea
  3 m²
 • Tomtareal/mark
  436 m²

Välkomna till detta välrenoverade radhus på Mikrogatan 89. Här kan du bara flytta rakt in. Entréplanet erbjuder kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Helkaklat badrum med dubbla duschar, tvättstuga och förråd. En trappa upp finns tre sovrum och ett helkaklat badrum med badkar.

Mikrogatan 89 är beläget längst in i detta radhusområde och på en gavel vilket ger dig som köpare en soldränkt altan med balkong över samt trädgård längst hela långsidan. Lagom stort för barnfamiljen eller för den som önskar en mindre trädgård att ta hand om.

Här ingår ett garage i länga, parkeringsplats i området är gratis inom samfälligheten. Området har närhet till lekplatser, förskola och skola. Ymergården ligger kort promenad bort vilket erbjuder flertalet utomhusaktiviteter.

Välkomna att boka in er på visningen, ni kommer inte bli besvikna!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 119 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Borås
Adress Mikrogatan 89
50743 Borås
Boarea (BOA) 125 m²
Biarea (BIA) 3 m²
Tomtareal/mark 436 m²
Antal rum 4

Karta