Såld

Högt upp i huset med balkong i västerläge

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  47 m²

Välkomna till denna kommande försäljning av Kellgrensgatan 23A. En välplanerad tvåa högt upp i huset med stor balkong och gott om förvaringsmöjligheter.

Föreningen erbjuder tillgång till övernattningslägenhet, bastu, lekplats, garage (separat kö) och cykelrum.

På Druvefors bor du i nybyggda och pulserande kvarter. Ica Maxi, apotek och systembolaget endast ett stenkast bort. Borås stadskärna finner ni inom ett bekvämt gångavstånd tillsammans med naturområden som Annelundsparken och Stadsparken.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Med vänlig hälsning
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 119 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Kellgrensgatan 23A
50434 Borås
Boarea (BOA) 47 m²
Antal rum 2

Karta