Såld

Trivsam 2:a med balkong och stort renoveringsbehov. Populär adress på Tullen!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  54 m²

Nu säljs en tilltalande 2:a med balkong på våning 3. Hiss finns i huset! Nyare och fräscht helkaklat badrum från 2016/2017. I övrigt krävs renovering av samtliga ytskikt och kök men där du har möjligheten att sätta din egna prägel efter tyckte och smak. I varje rum finns stora fönster som skänker mycket ljusinsläpp!

Populär adress på Tullen och fint läge i området. I närheten finns närbutik, mataffär, sjön Kolbränningen med fina promenadstråk och badmöjligheter samt nära till busshållplats till centrum och till påfart till R-40.

Välkommen att boka dig för visning!
Mvh Linda Bjurklint

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Furulundsgatan 22
50460 Borås
Boarea (BOA) 54 m²
Antal rum 2

Karta