Såld

Tillfälle! Rymlig 4:a i etage med ett högt och fint läge på Trandared!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  107 m²

Ta chansen att förvärva denna stora lägenhet om 107 kvm i två plan där varje våningsplan har egen ingång! Perfekt om en familjemedlem vill bo lite mer privat.

Med sitt höga och fina läge i området får du milsvid utsikt över omgivningarna i tre olika värdestreck. På första våning finns ett rymligt och ljust kök med en avskild praktisk tvättdel, vardagsrum med utgång till balkong, 2 rymliga sovrum samt helkaklat badrum. Via spiraltrappan kommer du upp till övre våning som är en vindsvåning med mysig atmosfär, snedtak och härligt ljusinsläpp via stora takfönster. Här finns ett stort allrum som idag används som sovrum, utgång till balkong, gott om förvaringsmöjligheter, wc samt egen ingång.

Här bor du med låg månadsavgift i en av Trandareds mest välskötta förening! På promenadavstånd finner du mataffär, bageri, busshållplats, förskola, skola, vårdcentral samt Kransmossens vackra frilufts- och rekreationsområde.

Varmt välkommen på visning!
Mvh Åsa Mossberg och Linda Bjurklint

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 51 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Guldbrandsgatan 13
50764 Borås
Boarea (BOA) 107 m²
Antal rum 5

Karta