Såld

Gaveltrea med balkong på Tullen!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  66 m²

Välkommen till denna trivsamma gavellägenhet på våning 3 som erbjuder en härlig utsikt över omgivningarna i tre olika väderstreck. Välplanerad lägenhet med renoverat kök från 2019, luftigt och ljust vardagsrum med utgång till balkong i sydväst, 2 rymliga sovrum där båda rymmer dubbelsäng, gott om förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat och fräscht badrum från 2016. Här bor du i en bra föreningen med god ekonomi.

Populär adress på Tullen. I närheten finns sjön Kolbränningen med fina promenadstråk och badmöjligheter, påfart R-40 samt promenadavstånd till busshållplats, restauranger samt närbutik i samma hus.

Varmt välkommen på visning!
MVH Linda och Anki

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Fjällgatan 56 A
50461 Borås
Boarea (BOA) 66 m²
Antal rum 3

Karta