Såld

Fin 1:a med sovalkov och stor inglasad balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  29,5 m²

Nu finns chansen att förvärva denna mysiga och välplanerade 1:a med sitt attraktiva läge på Tullen! Här erbjuds en lägenhet med fin genomgående standard som 2018 genomgick nästintill totalrenovering så som nytt kök, nya vitvaror, ny badrumdsinredning, uppfräschning av ytskikt, snyggt parkettgolv från Tarkett m.m. Med sina 29,5 kvm fördelas bostaden över ett rymligt vardagsrum med sovalkov, kokvrå, hall och helkaklat badrum. Den väl tilltagna balkongen kan dessutom används som ett extra rum större del av året!

Tack vare sitt läge på Tullen har du närhet till mataffär, påfarten R-40, busshållplats med täta förbindelser till Borås centrum och Högskolan. Dessutom på bara några minuters promenadavstånd finner du den populära sjön Kolbränningen med fina promenadstråk och bad- och träningsmöjligheter. Denna lägenhet passar perfekt för dig som är förstagångsköpare eller som en övernattningslägenhet.

Varmt välkommen på visningen!
Mvh Linda Bjurklint

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Fjällgatan 48 B
50461 Borås
Boarea (BOA) 29,5 m²
Antal rum 1

Karta