Såld

Modern 2:a med bästa läge i Brf Trädgårdsstaden på Hestra!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  55 m²

I trevliga Trädgårdsstaden finner du denna fräscha och moderna 2:a som byggdes 2016. I samband med byggnationen gjordes extra tillval vilket medför en mer exklusivare standard. Bl.a. är golven belagda med valnötsparkett som återfinns i bostadens samtliga rum vilket skapar en fin helhetskänsla. Fräscha och moderna materialval där både kök och badrum har full maskinell utrustning vilket bidrar till en bekväm vardag. De stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden erbjuder både härligt ljusinsläpp och en härlig rymd. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. I lägenheten finns det gott om förvaring. P-plats följer med bostaden och kostar 300 kr/mån.

Med sitt fina läge på Hestra har du natursköna miljöer precis inpå knuten. På promenadavstånd finns sjön Kolbränningen med motionsspår och bad-och fiskemöjligheter samt fina gång- och cykelvägar till Borås centrum.

Välkommen på visning!
MVH Linda

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 51 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Symfonigatan 1C
50471 Borås
Boarea (BOA) 55 m²
Antal rum 2

Karta