Såld

Missa inte denna stora 2:a om 73,5 kvm på populära Lugnet!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  73,5 m²

Välkommen till Karlagatan 3 i det populära och lugna området Lugnet. Högst upp i huset med hiss finner du denna stora 2:a om 73,5 kvm. Tack vare det höga läget ges ett fint ljusinsläpp och en härlig utsikt över den fina och lugna innergården samt kvarteret. Lägenheten bjuder på ett rymligt vardagsrum med burspråk som ger ett härligt ljusinsläpp, kök med utgång till balkong som vetter mot innergården. Stort badrum med en praktisk tvättavdelning utrustat med tvättmaskin, tvättho samt förvaringsmöjligheter. Sovrum som vetter mot innergården samt bra förvaringsmöjligheter i en klädkammare.

Bra förening med tvättstuga, gym och bastu samt en trevlig innergård där sittplatser, grillmöjligheter och lekplats omges av grönskade träd och buskar.

Bo centralt med alla bekvämligheter inom promenadavstånd så som restauranger, shopping, kulturhuset, högskolan, Knalleland samt trevliga parker och grönområden .


Välkomna att anmäla ditt intresse idag!
MVH Linda Bjurklint

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Karlagatan 3
50343 Borås
Boarea (BOA) 73,5 m²
Antal rum 2

Karta