Såld

Trivsam 2:a med balkong på omtyckta Tullen!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  57 m²

Med hiss i huset tar du dig smidigt upp till våning 3 där denna fina 2:a finns. Här erbjuds du ett trivsamt hem där kök och badrum är totalrenoverat 2018. Fräscha och moderna materialval där både kök och badrum har full maskinell utrustning vilket bidrar till en bekväm vardag. Via vardagsrummet når du balkongen som ligger skyddad under tak och vetter mot söder och områdets omgivningar. I lägenheten finns det gott om förvaringsmöjligheter där praktiska garderobssystem från Kvik sväljer det mesta i klädväg bakom praktiska skjutdörrar.

På Fjällstigen bor du stabilt i Borås största HSB-förening Cassiopeja. Här ingår bredband i månadsavgiften och du har tillgång till ett flertal gemensamhetsanläggningar så som boulebana, gym, bastu, snickeriverkstad m.m.

Bra läge i området där du har närhet till servicebutik, restaurang, busshållplats med täta förbindelser till Borås centrum, Kolbränningen med fina promenadstråk och badmöjligheter samt påfart R-40.

Varmt välkommen!
MVH Linda

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 51 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Fjällstigen 53
50461 Borås
Boarea (BOA) 57 m²
Antal rum 2

Karta