Såld

Charmig 2:a med inglasad balkong vid Ramnasjön!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  56 m²

Välkommen till Parkstaden och denna mysiga 2:a. Med sin äldre bevarade charm så som vackra plankgolv och djupa fönsterbrädor i sten i kombination med modernitet skapas en hemtrevlig atmosfär. Lägenheten har ett genomgående härligt ljusflöde från två olika håll. Rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i väst. Modernt kök och helkaklat badrum. Ny tvättmaskin från 2022! Sovrummet vetter mot den lugna innergården.
Möjlighet till snabbt tillträde!

Här bor man i en mysig stadsdel med natursköna miljöer inpå knuten.
Längs med Ramnasjön bjuds det på fina promenadstråk, fågelreservat, lekplatser och utegym. På promenadavstånd finns förskola, skola, busshållplats, Centralstationen, högskolan samt centrum och dess utbud.

Välkommen att anmäla dig på visning!
Mvh Linda Bjurklint

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 51 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Parkgatan 3 B
50439 Borås
Boarea (BOA) 56 m²
Antal rum 2

Karta