Såld

Stor, gedigen villa med mycket potential på Hedvigsborg!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  200 m²
 • Biarea
  100 m²
 • Tomtareal/mark
  866 m²

Innanför entrédörren väntar ett väldisponerat hem med genomtänkt planlösning och generösa utrymmen för dig och din familj. På entréplan finns bl.a. kök med serveringsgång till matsal och stort vardagsrum med braskamin. Utgång till veranda som har ett fint solläge i väst. Den svängda ektrappan skapar ett stilfullt trapphus som leder dig till de andra våningsplanen. På övre plan erbjuds 4 sovrum och badrum. Källarplanet erbjuder entré med stor hall och alla perfekta källarutrymmen så som hobbyrum, tvättstuga, bastu, matkällare, förråd samt stort garage i huskroppen. Huset ligger på en trevlig hörntomt med uppvuxen trädgård med bl.a blommor, fruktträd och bärbuskar.

På Hedvigsborg bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till natur, promenadstråk och bad vid Transåssjön. Goda bussförbindelser som tar dig snabbt till Borås centrum. Närhet till förskola, skola, mataffär och vårdcentral. Härifrån tar du dig även snabbt ut på R41 och R40.

Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 51 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Borås
Adress Tursagatan 43
50446 Borås
Boarea (BOA) 200 m²
Biarea (BIA) 100 m²
Tomtareal/mark 866 m²
Antal rum 7

Karta