Såld

Trivsam 2:a med balkong på populära Byttorp!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  54 m²

Välkommen till Vindelgatan 50 som har ett högt och fint läge på Byttorp! Här erbjuds en trivsam 2:a med modernt kök som totalrenoverades 2016. I övrigt har bostaden genomgått uppfräschning med bland annat målade väggar och tak. Rymligt vardagsrum där du når balkongen som ligger i ett uppskattat väderstreck med ett optimalt solläge. Sovrum med plats för dubbelsäng som vetter mot den lugna innergården. Förvaring ges i ett flertal garderober och klädkammare. Till lägenheten hör 2 förråd i huset. Brf Karlavagnen är en bra förening med mycket god ekonomi.

På Byttorp bor du i en mycket trivsam och omtyckt stadsdel. På bara några minuters promenadväg når du Byttorpssjön som erbjuder fina promenadstråk samt bad- och fiskemöjligheter. Dessutom mycket nära till en välsorterad matbutik, konditori, pizzeria, påfart R40 samt goda bussförbindelser som tar dig till Borås centrum och dess utbud.

Välkommen på visning!
MVH Linda Bjurklint

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Vindelgatan 50A
50465 Borås
Boarea (BOA) 54 m²
Antal rum 2

Karta