Såld

Mysig renoverad 2:a nära Ramnaparken. Extra kontorsrum finns för uthyrning

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  55 m²

Med smakfull mix av äldre bevarade charm så som höga fotlister, sköna trägolv och stuckatur i kombination med modernt svart kök och badrum skapas en stilfull och skön känsla i denna bostad. Lägenheten bjuder på ett modernt och rymligt kök som totalrenoverades 2014. Den inglasade balkongen i sydost ger bostaden en känsla av ett extra rum större delen av året. Badrummet är helkaklat och totalrenoverat 2015. Lägenheten har bra med förvaringsmöjligheter i ett flertal garderober och klädkammare.
Nuvarande ägare hyr ett rum i källaren som man kan överta om behov finns för hemmakontor eller extra förvaring.
Välskött och stabil förening där bredband ingår i avgiften.
Parkering finns att hyra utanför entrén.

Längs med Ramnasjön bjuds det på fina promenadstråk, fågelreservat, lekplatser och utegym. Promenadavstånd till busshållplats, Centralstationen, högskolan samt centrum och dess utbud.

Mäklare

Ansvarig mäklare Anki Johansson

Fastighetsmäklare
Anki Johansson
4,9 / 5 117 omdömen från Hittamäklare
Hej, Jag är fastighetsmäklare och en av ägarna till detta kontor. Jag började arbeta med mäkleri redan 1987 och 1991 blev jag fastighetsmäklare, så jag har lång erfarenhet inom yrket! Det är så viktigt att du som kund kan känna trygghet i valet av din mäklare och mitt mål är att du skall bli 100 % nöjd.  Jag leder dig igenom hela försäljningsprocessen smidigt och tryggt samt säljer till bästa möjliga marknadspris! Eftersom jag har många återkommande kunder och många rekommendationer, betyder det att man har gjort ett bra och seriöst jobb! Kontakta mig, så bestämmer vi en tid för ett möte i din bostad eller på vårt kontor i centrum. Mvh Anki Johansson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Värmlandsgatan 5b
504 39 Borås
Boarea (BOA) 55 m²
Antal rum 2

Karta