Såld

Mysig vindsvåning med bra läge på Trandared!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  58,2 m²

Välkommen till denna hemtrevliga vindsvåning om 58 kvm. Här erbjuds du en 2:a med mysig atmosfär, snedtak, härligt ljusinsläpp från takfönster åt två håll samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fräscht kök och badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten har genomgående fina ytskikt delvis från 2021. Förråd på samma våningsplan!

Toppenläge på Trandared! Bara runt hörnet finns mataffär, konditori och bra bussförbindelser till Borås centrum. Dessutom mycket nära till vårdcentral, förskola och Kransmossen friluftsområde med bland annat motionsspår, utomhusgym, lekplatser, hinderbana, fotbollsplaner m.m.

Välkommen på visning!
MVH Anki & Linda

Mäklare

Ansvarig mäklare Anki Johansson

Fastighetsmäklare
Anki Johansson
4,9 / 5 127 omdömen från Hittamäklare
Hej, Jag är fastighetsmäklare och en av ägarna till detta kontor. Jag började arbeta med mäkleri redan 1987 och 1991 blev jag fastighetsmäklare, så jag har lång erfarenhet inom yrket! Det är så viktigt att du som kund kan känna trygghet i valet av din mäklare och mitt mål är att du skall bli 100 % nöjd.  Jag leder dig igenom hela försäljningsprocessen smidigt och tryggt samt säljer till bästa möjliga marknadspris! Eftersom jag har många återkommande kunder och många rekommendationer, betyder det att man har gjort ett bra och seriöst jobb! Kontakta mig, så bestämmer vi en tid för ett möte i din bostad eller på vårt kontor i centrum. Mvh Anki Johansson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Skarbogatan 6
50674 Borås
Boarea (BOA) 58,2 m²
Antal rum 2

Karta