Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Hela huset är ledigt för köparen! Innehåller 2 st lägenheter.

Bjurstensgatan 6 Borås – Byttorp

Välkommen! Vill du ha ett större hus på en lugn gata är detta perfekt. Huset innehåller 2 lägenheter som båda blir lediga för köparen. Om man vill man kan man hyra ut en lägenhet för att få en bra ekonomi på huset. Man kan även göra om huset till en enfamiljsvilla. Stora renoveringar är gjorda såsom bergvärme, fönster, fasad, badrum, kök och nyare ytskikt i huset. På entréplan finns en lägenhet, 2 rum och kök (cirka 70 kvm) med egen ingång. Nyare kök och badrum. Möjlighet finns att göra om lägenheten till 3 rum och kök. På 2:a och 3:e våning finns en lägenhet om 4 rum och kök. Nyare badrum och kök, 3 sovrum, stort vardagsrum och allrum. Grönskande fin trädgård med många härliga fruktträd och växthus. På gården finns plats för flera bilar. I källarplan finns garage med ingång inifrån huset och från baksidan.
Du är hjärtligt välkommen på visning. Mvh Mäklare Martin

  • Boendeform: Villa
  • Ägandeform: Friköpt
  • Pris: 4 495 000 krutgångspris
  • Rum: 6 rum och 2 st kök
  • Boarea: 180 m²
  • Biarea: 69 m²
  • Tomtarea: 929 m²

Liknande bostäder

Funderar du på att sälja din bostad?

När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

Boka en gratis värdering!

onsdag 18 maj torsdag 19 maj fredag 20 maj lördag 21 maj söndag 22 maj måndag 23 maj tisdag 24 maj onsdag 25 maj torsdag 26 maj fredag 27 maj lördag 28 maj söndag 29 maj
Typ av bostad

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad