Såld

Mysig mini 2:a mitt i centrum!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1954
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  38,5 m²

Välkommen till Wallingatan 27 och denna mysiga lägenhet om två rum och kök! Lägenheten har under 2022 fått ett nytt helkaklat badrum samt målade väggar och tak.
Hall med klädavhängning. Vardagsrum/kök med plats för både soffa och köksbord. Stabil förening med låg månadsavgift där bredband 500 Mbit ingår. Bo i direkt anknytning till centrum, mataffär, restauranger, gym och resecentrum. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Slutpris 670 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pamela Westling

Reg. Fastighetsmäklare
Pamela Westling
4,9 / 5 240 omdömen från Hittamäklare
För mig är nyckeln till framgång en balansgång att med fingertoppskänsla kunna möta varje unik kundsituation. Jag drivs av högt satta mål som jag genom skräddarsydda lösningar tillgodoser både säljarnas och köparnas behov. Det är viktiga verktyg för att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Ett av mina mål är att säljaren ska kunna luta sig tillbaka under processen och lita på att jag gör allt för att få högsta möjliga slutpris. Det andra målet är att köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt min målfokusering och entusiasm, i kombination med att min lojalitet driver mig att hålla det jag lovar och lite till. Välkommen att kontakta mig när det blir dags för er att byta boende! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Dalarna
Kommun Borlänge
Ort Borlänge
Område Borlänge centrum
Adress Wallingatan 27
78433 Borlänge
Slutpris 670 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-16
Boarea (BOA) 38,5 m²
Antal rum 1 (varav 1 sovrum)

Karta