Såld

Mycket fint radhus i naturskönt område!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2017
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  98 m²

Varmt välkommen till Vargstigen och detta radhus om fyra rum och kök som färdigställdes 2017. Bostaden är i ett genomgående fint skick med trevlig planlösning och med naturen i direkt anknytning.

Fullutrustat kök från Ballingslöv med ny bänkskiva i granit och tillhörande matplats. Vardagsrum i anslutning till köket och med utgång till altanen. Två helkaklade badrum varav det på nedre plan utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Tre stycken sovrum på övre plan. Genomgående nya parkettgolv i samtliga torrutrymmen på bottenplan. Uteplats på framsidan och altan på baksidan med tillhörande grönyta. Förråd och två stycken parkeringsplatser hör till bostaden och ingår i månadsavgiften.

Bo bekvämt i ett lugnt område med närhet till fina promenadstråk, lekplats, mataffär, skolor, kupolen med mera.

Slutpris 2 150 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pamela Westling

Reg. Fastighetsmäklare
Pamela Westling
4,9 / 5 240 omdömen från Hittamäklare
För mig är nyckeln till framgång en balansgång att med fingertoppskänsla kunna möta varje unik kundsituation. Jag drivs av högt satta mål som jag genom skräddarsydda lösningar tillgodoser både säljarnas och köparnas behov. Det är viktiga verktyg för att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Ett av mina mål är att säljaren ska kunna luta sig tillbaka under processen och lita på att jag gör allt för att få högsta möjliga slutpris. Det andra målet är att köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt min målfokusering och entusiasm, i kombination med att min lojalitet driver mig att hålla det jag lovar och lite till. Välkommen att kontakta mig när det blir dags för er att byta boende! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Dalarna
Kommun Borlänge
Ort Borlänge
Område Övre Tjärna
Adress Vargstigen 13
78450 Borlänge
Slutpris 2 150 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-24
Boarea (BOA) 98 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta