Såld

Välrenoverad villa i Paradiset!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1966
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  83 m²
 • Biarea
  81 m²
 • Tomtareal/mark
  1 160 m²

Varmt välkomna till Skogsfrustigen och denna väl omhändertagna och renoverade villa där samtliga större renoveringar blivit gjorda och ger dig som ny ägare möjlighet att bara flytta in och trivas!

Villan är disponerad över en total yta om 161kvm fördelat över fyra rum och kök. Renoverat kök med gott om förvaring. Vardagsrum med utgång till altanen. Tre stycken sovrum med möjlighet till ett fjärde i källaren. Källarplan med rejäl täljstenskamin intill Allrummet/gillestugan. Påkostad relaxavdelning med spabad, dusch, bastu och plats för loungemöbler. Tvättstuga och gym.

Enkelgarage med vidbyggt förvaringsutrymme. Förråd på baksidan. Växthus. Stora åtgärder som takbyte, dränering och fönster är utförda. Fjärrvärme och fiber finns installerat. FTX-system som bidrar till lägre driftkostnader och trivsammare inomhusmiljö.

Slutpris 2 495 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pamela Westling

Reg. Fastighetsmäklare
Pamela Westling
4,9 / 5 240 omdömen från Hittamäklare
För mig är nyckeln till framgång en balansgång att med fingertoppskänsla kunna möta varje unik kundsituation. Jag drivs av högt satta mål som jag genom skräddarsydda lösningar tillgodoser både säljarnas och köparnas behov. Det är viktiga verktyg för att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Ett av mina mål är att säljaren ska kunna luta sig tillbaka under processen och lita på att jag gör allt för att få högsta möjliga slutpris. Det andra målet är att köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt min målfokusering och entusiasm, i kombination med att min lojalitet driver mig att hålla det jag lovar och lite till. Välkommen att kontakta mig när det blir dags för er att byta boende! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Dalarna
Kommun Borlänge
Ort Borlänge
Område Paradiset
Adress Skogsfrustigen 29
78450 Borlänge
Slutpris 2 495 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-14
Boarea (BOA) 83 m²
Biarea (BIA) 81 m²
Tomtareal/mark 1160 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta