Såld

Kvadratsmart etta i Romme med hiss i huset!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1954
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  27,5 m²

Varmt välkomna till Hedgatan och denna kvadratsmarta etta som lämpar sig mycket väl som ett första boende eller övernattningslägenhet!

Hall med förvaringsmöjligheter. Kaklat badrum med dusch. Vardagsrum med ekparkett och fransk balkong. Sovalkov med platsbyggd säng och smart förvaring. Köksutrymme i anslutning till vardagsrummet.
Stabil Riksbyggen förening där hiss finns att tillgå i trappuppgången.

Bo granne med naturen i ett lugnt område med goda kommunikationer för att ta sig in till stan. Cirka 5-10 minuters bilfärd in till Borlänge Centrum.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Slutpris 395 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pamela Westling

Reg. Fastighetsmäklare
Pamela Westling
4,9 / 5 259 omdömen från Hittamäklare
För mig är nyckeln till framgång en balansgång att med fingertoppskänsla kunna möta varje unik kundsituation. Jag drivs av högt satta mål som jag genom skräddarsydda lösningar tillgodoser både säljarnas och köparnas behov. Det är viktiga verktyg för att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Ett av mina mål är att säljaren ska kunna luta sig tillbaka under processen och lita på att jag gör allt för att få högsta möjliga slutpris. Det andra målet är att köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt min målfokusering och entusiasm, i kombination med att min lojalitet driver mig att hålla det jag lovar och lite till. Välkommen att kontakta mig när det blir dags för er att byta boende! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Dalarna
Kommun Borlänge
Ort Borlänge
Område Romme
Adress Hedgatan 5D
78463 Borlänge
Slutpris 395 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-11
Boarea (BOA) 27,5 m²
Antal rum 1 (varav 1 sovrum)

Karta