Såld

Trädgårdsgatan 2A

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1990
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  61,5 m²

Intill Liljeqvistska parken ligger denna fina bostad centralt med hiss på våning 4. Lägenheten är totalrenoverad 2020. Nytt kök med påkostande vitvaror, lyxigt badrum med marmorkakel och golvvärme.
Genomgående enhetliga Pergogolv. Bredband ingår i avgiften. Laddstolpar för elbil finns i föreningen. Lugnt läge mitt i Centrum. Närhet till tågstationen, affärer, restauranger, gym och Kupolen.
Ett boende att bara flytta in i!

Varmt välkomna att anmäla er till visning på vår hemsida.

Slutpris 1 200 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pamela Westling

Reg. Fastighetsmäklare
Pamela Westling
4,9 / 5 248 omdömen från Hittamäklare
För mig är nyckeln till framgång en balansgång att med fingertoppskänsla kunna möta varje unik kundsituation. Jag drivs av högt satta mål som jag genom skräddarsydda lösningar tillgodoser både säljarnas och köparnas behov. Det är viktiga verktyg för att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Ett av mina mål är att säljaren ska kunna luta sig tillbaka under processen och lita på att jag gör allt för att få högsta möjliga slutpris. Det andra målet är att köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt min målfokusering och entusiasm, i kombination med att min lojalitet driver mig att hålla det jag lovar och lite till. Välkommen att kontakta mig när det blir dags för er att byta boende! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Dalarna
Kommun Borlänge
Ort Borlänge
Område Centrum
Adress Trädgårdsgatan 2A
78434 Borlänge
Slutpris 1 200 000 kr
Kontraktsdatum 2023-07-31
Boarea (BOA) 61,5 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta