Såld

Mycket välvårdat bostadsrättshus i Paradiset med låg avgift!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1966
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  95 m²

Nu finns ett kedjehus i bostadsrättsform med en avgift på 2318 kr/mån i mycket populär förening och trivsamt område. Huset som endast har haft en ägare är välplanerat och har en trevlig planlösning i ett plan och består av 4 rok.
Här har man en egen trädgårdsyta på både entrésidan och på husets baksida. Stort förråd i anslutning till garage. Fiber. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Slutpris 1 600 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pamela Westling

Reg. Fastighetsmäklare
Pamela Westling
4,9 / 5 256 omdömen från Hittamäklare
För mig är nyckeln till framgång en balansgång att med fingertoppskänsla kunna möta varje unik kundsituation. Jag drivs av högt satta mål som jag genom skräddarsydda lösningar tillgodoser både säljarnas och köparnas behov. Det är viktiga verktyg för att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Ett av mina mål är att säljaren ska kunna luta sig tillbaka under processen och lita på att jag gör allt för att få högsta möjliga slutpris. Det andra målet är att köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt min målfokusering och entusiasm, i kombination med att min lojalitet driver mig att hålla det jag lovar och lite till. Välkommen att kontakta mig när det blir dags för er att byta boende! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Dalarna
Kommun Borlänge
Ort Borlänge
Område Paradiset
Adress Skogsvägen 49B
78452 Borlänge
Slutpris 1 600 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-19
Boarea (BOA) 95 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta