Såld

Rymlig och fin 4:a i Skräddarbacken!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1978
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  102 m²

Välkommen till Sköttmors väg 9C och denna lägenhet om fyra rum och kök fördelad över 102 kvm!
Välutrustat kök i fräscht skick med tillhörande matplats. Två stycken badrum varav ett renoverat med klinkers och golvvärme. Tre stycken sovrum i bra storlek. Rymlig balkong i soligt läge, samt stort förråd.
I avgiften ingår bredband. Bra planlösning med goda förvaringsmöjligheter i och med lägenhetens två klädkammare. Här bor du i ett lugnt område med populär lekpark och närhet till förskola, skola, busskommunikationer, elljusspår och naturen.
Varmt välkomna att anmäla er till visning på vår hemsida!

Slutpris 1 100 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pamela Westling

Reg. Fastighetsmäklare
Pamela Westling
4,9 / 5 248 omdömen från Hittamäklare
För mig är nyckeln till framgång en balansgång att med fingertoppskänsla kunna möta varje unik kundsituation. Jag drivs av högt satta mål som jag genom skräddarsydda lösningar tillgodoser både säljarnas och köparnas behov. Det är viktiga verktyg för att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Ett av mina mål är att säljaren ska kunna luta sig tillbaka under processen och lita på att jag gör allt för att få högsta möjliga slutpris. Det andra målet är att köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt min målfokusering och entusiasm, i kombination med att min lojalitet driver mig att hålla det jag lovar och lite till. Välkommen att kontakta mig när det blir dags för er att byta boende! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Dalarna
Kommun Borlänge
Ort Borlänge
Område Skräddarbacken
Adress Sköttmors väg 9C
78455 Borlänge
Slutpris 1 100 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-31
Boarea (BOA) 102 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta