Såld

Mycket fin 2:a i centrum

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1963
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  57 m²

Varmt välkomna till denna välplanerade och fina tvåa bekvämt på markplan, endast ett stenkast från centrum. Balkong i bästa solläge med utsikt över föreningens innergård.
Fräscha ytskikt, modernt kök samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Möjlighet till garageplats med tvätthall.
Här bor ni i en välskött bostadsrättsförening där värme, vatten, el, kabel-tv och BR-tillägg ingår i den förmånliga månadsavgiften om 3657 kronor. På föreningens trevliga innergård finns vackra planteringar, pergola, grillplats och lekplats. Gemensamhetsutrymmen som bland annat tvättstuga, gästrum, garage och bastu. Bara ett stenkast från stadskärnans utbud av butiker, caféer, restauranger och knutpunkten med tåg- samt bussförbindelser.

Varmt välkomna att anmäla er till visning genom våran hemsida!

Slutpris 1 350 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pamela Westling

Reg. Fastighetsmäklare
Pamela Westling
4,9 / 5 256 omdömen från Hittamäklare
För mig är nyckeln till framgång en balansgång att med fingertoppskänsla kunna möta varje unik kundsituation. Jag drivs av högt satta mål som jag genom skräddarsydda lösningar tillgodoser både säljarnas och köparnas behov. Det är viktiga verktyg för att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Ett av mina mål är att säljaren ska kunna luta sig tillbaka under processen och lita på att jag gör allt för att få högsta möjliga slutpris. Det andra målet är att köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt min målfokusering och entusiasm, i kombination med att min lojalitet driver mig att hålla det jag lovar och lite till. Välkommen att kontakta mig när det blir dags för er att byta boende! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Dalarna
Kommun Falun
Ort Falun
Område Centrum
Adress Sturegatan 75B
79160 Falun
Slutpris 1 350 000 kr
Kontraktsdatum 2023-12-12
Boarea (BOA) 57 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta