Såld

Mycket fin 2:a på första våningen!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1974
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  63 m²

Ljus och fin bostad om två rum och kök, bekvämt på första våningen. Renoverat kök där det finns plats för rejält matbord, även badrummet är renoverat med golvvärme samt tvättmaskin. Alla ytskikt är ljusa och fräscha.
Förrådet ligger mycket bekvämt i trapphuset vägg-i-vägg med bostaden.

Musikanten är ett populärt bostadsområde med matbutik och bra busskommunikation väldigt nära. Med en kort promenad kommer man till Maserhallen (Borlänges äventyrsbad och simhall) samt Tennisklubb.
Sportfältet ligger direkt bakom huset med fina motionsspår och belysning. Dom stora gräsytorna bjuder in till ett stort antal utomhusaktiviteter. Under vintern kan man åka skridskor på en stor bandyplan och om vädret tillåter spolas en rundisbana runt sportfältet, där det även finns ett 1100 meter långt skidspår. Även motionsspåret i Mellsta finns på gångavstånd för dig som vill motionera.
Borlänge centrum och Borlänges största köpcentrum Kupolen finns inom gångavstånd.

Varmt välkomna att anmäla er till visning via vår hemsida!

Slutpris 895 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pamela Westling

Reg. Fastighetsmäklare
Pamela Westling
4,9 / 5 256 omdömen från Hittamäklare
För mig är nyckeln till framgång en balansgång att med fingertoppskänsla kunna möta varje unik kundsituation. Jag drivs av högt satta mål som jag genom skräddarsydda lösningar tillgodoser både säljarnas och köparnas behov. Det är viktiga verktyg för att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Ett av mina mål är att säljaren ska kunna luta sig tillbaka under processen och lita på att jag gör allt för att få högsta möjliga slutpris. Det andra målet är att köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt min målfokusering och entusiasm, i kombination med att min lojalitet driver mig att hålla det jag lovar och lite till. Välkommen att kontakta mig när det blir dags för er att byta boende! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Dalarna
Kommun Borlänge
Ort Borlänge
Område Musikanten/Bullermyren
Adress Musikanten 1A
78441 Borlänge
Slutpris 895 000 kr
Kontraktsdatum 2024-01-16
Boarea (BOA) 63 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta