Såld

Stor gård med potential!

  • Boendeform
    Lantbruk
  • Biarea
    5 m²
  • Tomtareal/mark
    51 340 m²

Ungefär 20 minuter med bil från Borlänges stadskärna finner du Tosarby 35! Denna älvnära fastighet har stor potential och möjligheterna är många för dig som förvärvare.

På fastigheten finns i dagsläget ett bostadshus och en ladugård som är i ett sämre skick. Denna försäljning riktar sig främst till dig som planerar att bygga nytt i lantlig miljö och med naturen runt hörnet.
Fastigheten säljs med generell friskrivningsklausul i och med skicket på byggnaderna.

Fastighetens dryga 5 hektar består av ängsmark och skog - ändamålsenligt för den som önskar starta verksamhet eller ha mindre djurhållning.
Fastigheten är taxerad som lantbruksenhet, förvärvstillstånd krävs.

Varmt välkomna att anmäla erat intresse!

Slutpris 650 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pamela Westling

Reg. Fastighetsmäklare
Pamela Westling
4,9 / 5 248 omdömen från Hittamäklare
För mig är nyckeln till framgång en balansgång att med fingertoppskänsla kunna möta varje unik kundsituation. Jag drivs av högt satta mål som jag genom skräddarsydda lösningar tillgodoser både säljarnas och köparnas behov. Det är viktiga verktyg för att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Ett av mina mål är att säljaren ska kunna luta sig tillbaka under processen och lita på att jag gör allt för att få högsta möjliga slutpris. Det andra målet är att köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt min målfokusering och entusiasm, i kombination med att min lojalitet driver mig att hålla det jag lovar och lite till. Välkommen att kontakta mig när det blir dags för er att byta boende! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Dalarna
Kommun Säter
Ort Gustafs
Område Tosarby
Adress Tosarby 35
78162 Gustafs
Slutpris 650 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-21
Biarea (BIA) 5 m²
Tomtareal/mark 51340 m²

Karta