Såld

1 rum & trinettkök med krav på duschinstallation

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  18,4 m²

1 rum & trinettkök, perfekt som övernattnings- eller studentlägenhet. Lägenheten saknar idag dusch och det åligger köparen att installera dusch. Stabil förening med mycket låg månadsavgift 1033:-/ mån inkl bredband!
Här bor du centralt i ett lugnt område med närhet till bland annat fina grönområden, ICA Maxi, Borlänge Ishall och centrum. Gymnasieskolorna och högskolan ligger i närheten.

Mäklare

Ansvarig mäklare Birgitta Bergstedt

Reg. Fastighetsmäklare
Birgitta Bergstedt
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Jag har förmedlat bostäder såväl i nyproduktion som andrahandsmarknad sedan 80 talet och har genom mitt tidigare arbete hos Riksbyggen oerhört stor erfarenhet av bostadsrättsföreningar och fastighetsaffärer. Nu har jag förmånen att arbeta hos ERA Dala Fastighetsförmedling med ERA:s framgångsrika marknadsförings- och säljprogram. Jag brinner verkligen för mitt arbete och med mitt personliga engagemang och kunskap kan du lita på att jag gör allt för att få bästa möjliga slutpris samt vägleda  både säljare och köpare på bästa sätt så att det känns tryggt och skönt att lämna över till mig. Jag finns alltid tillgänglig och återkopplar så fort som möjligt. Att ge bästa service med ödmjukhet och ett trevligt bemötande är viktigt för mig samt att ge dig en riktigt, riktigt bra affär. Varmt välkommen att kontakta mig redan idag Jag ser fram emot att träffa dig. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borlänge
Adress Löjtnantsgatan 7
78436 Borlänge
Boarea (BOA) 18,4 m²
Antal rum 1

Karta