Såld

Fin bostadsrättsvilla i natursköna och barnvänliga Skräddarbacken!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  108 m²

Välkommen till Ols Gustavs väg! Ett perfekt boende för dig som önskar något fräscht, inflyttningsklart och bekvämt. Mycket smakfullt renoverad bostad i Skräddarbacken. Nytt kök 2019 och nya ytskikt i alla torrutrymmen. Tre sovrum och två badrum. Enhetliga golv i varje plan.
Stor altan som delvis är inglasad med mycket sol. Carport och förråd intill huset och egen lättskött liten trädgård. Barnvänligt lugnt område nära skola, förskola, naturen och sjön Dammyran. Bra bussförbindelser. Värme och bredband ingår i månadsavgiften.

Mäklare

Ansvarig mäklare Helene Antonsson

Reg. Fastighetsmäklare (Föräldraledig)
Helene Antonsson
4,9 / 5 384 omdömen från Hittamäklare
Välkomna till oss på ERA Dala Fastighetsförmedling i Borlänge. Vi är en del av ERA, Europas största mäklarkedja. Vi jobbar lokalt, globalt, personligt. Välkomna in till vårt kontor i Borlänge på Wallingatan 31. Vi har förmedlat tusentals bostäder samt andra fastigheter sedan Lars startade företaget på samma adress redan 1984 vilket borgar för lång erfarenhet och gediget kunnande. Anlita mig så lovar jag att göra allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Min övertygelse är att nöjda kunder är den bästa marknadsföringen och en förutsättning för ett fortsatt framtida ömsesidigt samarbete. Förutom att jag älskar att förmedla bostäder så trivs jag att vara i naturen med hund och kamera, umgås med familj och vänner och resa.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borlänge
Adress Ols Gustavs väg 16
78456 Borlänge
Boarea (BOA) 108 m²
Antal rum 4

Karta