Såld

Modernt boende i Gylle!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  101,5 m²

Välkommen till BRF Gylle!
Bo bekvämt i detta mycket trevliga gavelradhus. Kök i en öppen planlösning som kommer från Ballingslöv. Bra standard med exempelvis golvvärme i båda planen, klinker och parkettgolv. Två badrum och tre sovrum. Härlig uteplats och balkong. Carport med motorvärmare ingår i månadsavgiften. Två förråd tillhör bostaden. I föreningen finns laddstolpar för elbil, fria parkeringsplatser och lekpark.
Lugnt centralt område. Här bor man nära det mesta så som skolor, förskola, mataffärer, vårdcentral och ishall. Detta är en kommande försäljning men anmäl gärna ditt intresse redan nu.

Mäklare

Ansvarig mäklare Helene Antonsson

Reg. Fastighetsmäklare (Föräldraledig)
Helene Antonsson
4,9 / 5 384 omdömen från Hittamäklare
Välkomna till oss på ERA Dala Fastighetsförmedling i Borlänge. Vi är en del av ERA, Europas största mäklarkedja. Vi jobbar lokalt, globalt, personligt. Välkomna in till vårt kontor i Borlänge på Wallingatan 31. Vi har förmedlat tusentals bostäder samt andra fastigheter sedan Lars startade företaget på samma adress redan 1984 vilket borgar för lång erfarenhet och gediget kunnande. Anlita mig så lovar jag att göra allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Min övertygelse är att nöjda kunder är den bästa marknadsföringen och en förutsättning för ett fortsatt framtida ömsesidigt samarbete. Förutom att jag älskar att förmedla bostäder så trivs jag att vara i naturen med hund och kamera, umgås med familj och vänner och resa.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borlänge
Adress Gamla Tunavägen 45A
78460 Borlänge
Boarea (BOA) 101,5 m²
Antal rum 4

Karta