Såld

Mycket fin Fiskarhedenvilla i Lennheden!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  134 m²
 • Biarea
  55 m²
 • Tomtareal/mark
  3 010 m²

Välkommen till Lennheden! Och denna smakfulla Fiskarhedenvillan om 134 kvm med solig och öppen tomt på 3010 kvm. Här ges nu möjligheten att förvärva en lättskött och relativt nyproducerad villa från 2017 med låga driftkostnader genom vattenburen golvvärme i hela huset. Perfekt för dig som ställer höga krav på stil, standard och bekvämt villaägande!

Huset har en bra planlösning med tre sovrum och vardagsrummet med ryggåstak i öppen planlösning mot kök, samt utgång till altanen med sol hela dagen. I övrigt finns två helkaklade badrum, tvättstuga med groventré. På fastigheten finns även en stort isolerat garage med förrådsdel och elport. Varmt välkomna på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Pamela Westling

Reg. Fastighetsmäklare
Pamela Westling
4,9 / 5 256 omdömen från Hittamäklare
För mig är nyckeln till framgång en balansgång att med fingertoppskänsla kunna möta varje unik kundsituation. Jag drivs av högt satta mål som jag genom skräddarsydda lösningar tillgodoser både säljarnas och köparnas behov. Det är viktiga verktyg för att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Ett av mina mål är att säljaren ska kunna luta sig tillbaka under processen och lita på att jag gör allt för att få högsta möjliga slutpris. Det andra målet är att köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt min målfokusering och entusiasm, i kombination med att min lojalitet driver mig att hålla det jag lovar och lite till. Välkommen att kontakta mig när det blir dags för er att byta boende! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Borlänge
Adress Lennheden 394
78169 Borlänge
Boarea (BOA) 134 m²
Biarea (BIA) 55 m²
Tomtareal/mark 3010 m²
Antal rum 4

Karta