Såld

Rymlig 2 plansvilla i Lilla Källviken!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  168 m²
 • Biarea
  40 m²
 • Tomtareal/mark
  884 m²

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!
Äntligen finns det snart en 2 plansvilla i ett av Faluns absolut attraktivaste och expanderande områden Lilla Källviken. Det här huset rymmer en större barnfamilj med 5 generösa sovrum. Planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet planlösning. Två badrum med klinker och kakel. Stor altan med vidsträckt utsikt mot
Källviksbacken. Uppvärmning via fjärrvärme och vattenburen golvvärme. Fiber. Detta hem inger en härlig atmosfär med stilrena och påkostade materialval, fina detaljer, väl
tilltagna ytor och trevliga sällskapsytor.

Med bra läge i idylliska och familjevänliga Lilla Källviken finns rikligt med aktiviteter som golfbana, fotbollsplaner, slalombacke, badplats och båthamn. Härlig natur med skog och elljusspår finns inpå knuten.
Fin cykelväg ner till centrum för
den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Varmt välkomna att lämna intresse redan idag!

Mäklare

Ansvarig mäklare Pamela Westling

Reg. Fastighetsmäklare
Pamela Westling
4,9 / 5 248 omdömen från Hittamäklare
För mig är nyckeln till framgång en balansgång att med fingertoppskänsla kunna möta varje unik kundsituation. Jag drivs av högt satta mål som jag genom skräddarsydda lösningar tillgodoser både säljarnas och köparnas behov. Det är viktiga verktyg för att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Ett av mina mål är att säljaren ska kunna luta sig tillbaka under processen och lita på att jag gör allt för att få högsta möjliga slutpris. Det andra målet är att köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt min målfokusering och entusiasm, i kombination med att min lojalitet driver mig att hålla det jag lovar och lite till. Välkommen att kontakta mig när det blir dags för er att byta boende! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Falun
Adress Dora Lindgrens väg 77
79155 Falun
Boarea (BOA) 168 m²
Biarea (BIA) 40 m²
Tomtareal/mark 884 m²
Antal rum 7

Karta