Såld

Rymlig och fin 1:a i Elsborgs slott!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  48 m²

Unikt tillfälle för dig som söker ett hem i miljö utöver det vanliga. En mycket tilltalande och ljus bostad med fin ekparkett och klinkergolv. Här erbjuds ett rymligt allrum, helkaklat badrum med golvvärme, väldisponerat kök med matplats, höga fönster med djupa fönsterbräder som ger fint ljusinsläpp.
Ett mycket attraktivt läge i charmiga Elsborg med anor från 1600-tal. Här bor du i direkt läge med Faluns innerstad, tågstation, bussförbindelser, matbutiker och högskola som gör detta läge svårslaget.

Som medlem i föreningen har du även tillgång till den mysiga uteplatsen och den trevliga samlingslokalen belägen i Slottets källare som består av vitkalkade väggar, bockbord och plats för många gäster.
Varmt välkomna på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Pamela Westling

Reg. Fastighetsmäklare
Pamela Westling
4,9 / 5 248 omdömen från Hittamäklare
För mig är nyckeln till framgång en balansgång att med fingertoppskänsla kunna möta varje unik kundsituation. Jag drivs av högt satta mål som jag genom skräddarsydda lösningar tillgodoser både säljarnas och köparnas behov. Det är viktiga verktyg för att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Ett av mina mål är att säljaren ska kunna luta sig tillbaka under processen och lita på att jag gör allt för att få högsta möjliga slutpris. Det andra målet är att köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt min målfokusering och entusiasm, i kombination med att min lojalitet driver mig att hålla det jag lovar och lite till. Välkommen att kontakta mig när det blir dags för er att byta boende! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Falun
Adress Engelbrektsgatan 4
79162 Falun
Boarea (BOA) 48 m²
Antal rum 1

Karta