Såld

Rymlig och mysig 3:a i centrum!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  80 m²

Nu finns en 3:a med Borlänges lägsta avgift tillsalu! Central lägenhet med direkt närhet till det mesta som Borlänge har att erbjuda!

Lägenheten har en bra planlösning med en välkomnande hall med klädkammare, två sovrum, två toaletter, kök med matrum samt ett rymligt vardagsrum med balkong i söderläge.
Till lägenheten finns ett vindsförråd.
Gångavstånd till centrum, Kupolen, resecentrum samt högskola/skolor.
Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Pamela Westling

Reg. Fastighetsmäklare
Pamela Westling
4,9 / 5 248 omdömen från Hittamäklare
För mig är nyckeln till framgång en balansgång att med fingertoppskänsla kunna möta varje unik kundsituation. Jag drivs av högt satta mål som jag genom skräddarsydda lösningar tillgodoser både säljarnas och köparnas behov. Det är viktiga verktyg för att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Ett av mina mål är att säljaren ska kunna luta sig tillbaka under processen och lita på att jag gör allt för att få högsta möjliga slutpris. Det andra målet är att köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär. Kunderna uppskattar framför allt min målfokusering och entusiasm, i kombination med att min lojalitet driver mig att hålla det jag lovar och lite till. Välkommen att kontakta mig när det blir dags för er att byta boende! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borlänge
Adress Målaregatan 12 B
78433 Borlänge
Boarea (BOA) 80 m²
Antal rum 3

Karta