97%

Välkommen till ERA Tessab & Co Fastighetsbyrå - din mäklare i Bromma och Ekerö. Med mer än 35 års erfarenhet i yrket samt med vårt genomtänkta mäklarkoncept erbjuder vi dig som säljare en kraftfull marknadsföring, professionellt kundmottagande och mycket engagerade och kunniga mäklare, som kan bostadsmarknaden i Bromma och Ekerö!

Erbjudande!

Sälja? Teckna uppdragsavtal med oss så bjuder vi på exklusiv privat
filmvisning hos vår granne BIO KASKAD på Blackebergsplan 3.*

Du och upp till 4 personer får ha den fantastiska kultbiografen från 1950-talet, helt för er själva. Önska valfri film eller välj från KASKADS aktuella filmrepertoar.

Kontakta oss så berättar vi mer!

*Gäller ERA i Bromma/Ekerö, när du tecknar avtal med oss senast den 25/6- 2021.


Hos oss står kunderna i fokus. Säljaren ska kunna lita på att vi gör allt för att nå bästa möjliga slutpris. Köparen ska känna sig trygg i sitt livs största affär.

Vill du sälja din hästgård? Det brinner vi lite extra för. Vi förmedlar hästgårdar på många håll i Sverige och har ett brett kontaktnät.

Vi förmedlar bostäder i bl. a. dessa områden:

  • Åkehov
  • Nockeby
  • Stora Mossen
  • Drottningholm
  • Färingsö
  • Ekerö

 Vi ger dig bästa tänkbara grund för att just din försäljning ska bli lyckad. Varje uppdrag är unikt och du blir aldrig bara en i mängden. Vi värnar om dig som kund och tar hand om dig både före, under och efter försäljningen.

Söker du ny bostad lotsar vi dig rätt med hjälp av våra kontakter och vårt stora utbud av såväl lägenheter som hus, gårdar och fritidsboenden.

Vill du ha hjälp att sälja din gård, villa, bostadsrätt eller fritidshus, kontakta oss via mail eller telefon, eller boka en tid direkt i formuläret Boka Värdering Online nedan, så berättar vi gärna mer om hur vi jobbar!

Med vänliga hälsningar Therese, Kristina och Helene

 

Kontakta oss

ERA Tessab & Co Fastighetsbyrå

Blackebergsplan 5

161 03 Bromma

Funderar du på att sälja din bostad?

När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

Boka en gratis värdering!

tisdag 3 aug onsdag 4 aug torsdag 5 aug tisdag 10 aug onsdag 11 aug
Typ av bostad

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Våra medarbetare

Visa på karta