Såld

Ljus - Gavel - Fri utsikt - Öppen- Badrum - Miljötänk

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1996
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  49,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Varmt välkommen till denna ljusa och mycket välplanerade lägenhet i modern fastighet från 1996. Den sociala och öppna planlösningen skapar fin harmoni och en härlig rymd.

Den rejäla balkongen i sydväst med fin utsikt mot den trevliga innergården ger goda solchanser och gott om plats för utemöbler. Balkongen lämpar sig utmärkt för inglasning.

Lägenheten har ett bra arbetskök och stort badrum med plats för både badkar, tvättmaskin/torktumlare och förvaring.

Här bor du attraktivt med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Föreningen är väldigt stabil och har ett genomgående miljö- och hållbarhetstänk.

Välkomna!

Slutpris 2 710 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 159 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Majrovägen 33, 1 tr
12249 Enskede
Slutpris 2 710 000 kr
Kontraktsdatum 2023-02-16
Boarea (BOA) 49,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta