Såld

Gavel - Fint badrum - Högt fint läge - Lågt belånad förening

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1947
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  68 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Varmt välkommen till denna underbara gavellägenhet på 68 kvm om 3 rok i härligt funkishus. Hela lägenheten genomsyras av ljus och rymd och balkongen har ett perfekt soligt sydvästläge med utsikt mot park och grönområde.

Här bor du attraktivt i fastigheten högst upp med gångavstånd till allt; skog, natur, centrum, t-bana och mycket annat. Lägenheten är välplanerad och är fin samt har ett fräscht renoverat badrum med klinker och kakel samt tvättmaskin.

Förening med mycket god ekonomi.

Varmt välkomna!

Slutpris 3 875 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 156 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Bordsvägen 64
12246 Enskede
Slutpris 3 875 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-02
Boarea (BOA) 68 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta