Såld

Superfin - Ostört läge - Högst upp - Toppförening - Nära allt

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  51 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till en underbar lägenhet med ett mycket attraktivt läge i området och till en äldre Brf förening med en fantastisk ekonomi.

Denna fina drömbostad med smart planlösning har renoverats i omgångar och är stilfull samt har ett lugnt insynsskyddat läge med luft mellan husen. Köket är rymligt med goda förvaringsmöjlighter och vackra detaljer och den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en social yta och plats för stort matbord.

Lägenheten präglas av stilfulla och tidlösa materialval och goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Golven är genomgående och väggarna är målade i ljusa färger.

Vidare finns en härlig balkong i väster som bjuder på många sköna soltimmar. Här finns definitivt ett hem att älska.

Du bor med närhet till det mesta; fantastisk gård utanför huset, nära centrum, t-bana, skogs -och friluftsområden.

Varmt välkommen.

Slutpris 3 015 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 157 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede- Gubbängen
Adress Bordsvägen 25
12245 Enskede
Slutpris 3 015 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-22
Boarea (BOA) 51 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta