Såld

Superfin - insynsskyddad - Balkong - Suveränt lågt belånad förening

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1947
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  40 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Varmt välkommen till en underbar bostad med härlig rymd och studiokänsla i funkishus från 1947.

Bostaden har topprenoverats till en mindre tvåa på ett mycket smakfullt sätt med innovativa lösningar, modern inredning (se spec) och en genomtänkt planlösning där varje utrymme utnyttjas maximalt. Kliv in genom ytterdörren och möts av ljuset och den fantastiska utsikten.

Köket är väl planerat med flera stora öppna ytor och mycket förvaring där matplatsen utgör en social punkt mellan kök och vardagsrum . Badrummet är nytt och fräscht med kakel och klinker. Trevlig balkong med utsikt mot lugn innergård.

Denna 1,5 - 2:a tack vare sin planlösning fungerar utmärkt även för två personer att bo i.

På gården finns också en trevlig grillplats. Här bor du attraktivt i fastigheten på 3 tr och dessutom i en Brf förening med en fantastisk ekonomi. Gångavstånd till allt: skog, natur, friluftsområde, centrum, t-bana och mycket annat.

Varmt välkomna!

Slutpris 2 500 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 154 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Sicklingsvägen 3
12249 Enskede
Slutpris 2 500 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-16
Boarea (BOA) 40 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta