Såld

Unik - Studiolägenhet - Öppen - Superfin - Högt i tak

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  114 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Varmt välkommen till denna magnifika drömbostad, en stor lägenhet på 114 kvm med stor mysfaktor i en fastighet utöver det vanliga. Dåvarande Lövlundaskolan från 50 -talet byggdes om 2009 till studiolägenheter som fick en stark prägel av stora rumsytor, fin takhöjd och tilltagna fönsterpartier av ursprunglig karaktär. Här får du det bästa av två världar: en äldre byggnad i modern fräsch tappning.

Med den öppna planlösningen, den höga takhöjden och de stora fönsterna längs väggarna skapas en härlig rymd som inte minst erbjuder stora ytor för socialt umgänge och härliga middagar. Här trivs man. Den stora (3x3 m) balkongen i söder med fri utsikt ger också goda solchanser och gott om plats för utemöbler

Vidare finns ett modernt kök med plats för många, tre sovrum, ett stort vardagsrum och stort fint badrum samt gäst toalett. Dessutom tillhörande parkeringsplats med egen laddstolpe utanför balkongen.

Att leva här kan inte annat än beskrivas som ytterst bekvämt och föreningen är väldigt familjär med trevlig stämning. Dessutom finns en trädgårdsgrupp och här finns det möjlighet till egen odling i pallkrage på baksidan av huset intill Majroskogen.

Du bor attraktivt med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs -och friluftsområden (Majroskogen), lekparker och endast 18 min från Stockholms central.

Varmt välkomna!

Slutpris 6 625 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 155 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Rubanksgränd 5
12246 Enskede
Slutpris 6 625 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-20
Boarea (BOA) 114 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta