Såld

Funkis - Fin - Friköpt hörntomt - Garageplats i länga

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1947
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  90 m²
 • Biarea
  45 m²
 • Tomtareal/mark
  395 m²

Välkommen till det bästa av två världar - fint renoverat hus (se lista) med stor mysfaktor i äldre trivsamt område! Med ett utmärkt läge i Gubbängens charmiga radhus- och villakvarter finns denna fantastiska pärla byggd 1947.

Här finns allt man kan önska sig såsom praktisk planlösning med tre bra sovrum på övre plan, ett mycket fint kök i fil i en öppen planlösning mot vardagsrum med utsikt över trädgården. Dessutom nyrenoverat och fint badrum med skön golvvärme.

Entréplanet bjuder på en ljus och öppen social sällskapsyta med mysig öppen spis med kassett, samt utgång till två härliga uteplatser. Baksidan har ett insynsskyddat läge som gränsar mot skogsväxt allmänning. Tomten är vacker med frukt och bär.

På nedre plan hobbyrum med separat ingång. Här finns också gäst wc och tvättrum med dusch. Barnvänligt område och gångavstånd till allt; Gubbängsfältet, lekplatser, skola, skog, natur, centrum, t-bana och mycket annat.

Varmt välkomna.

Slutpris 8 870 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 159 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Gubbängsvägen 58
12244 Enskede
Slutpris 8 870 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-03
Boarea (BOA) 90 m²
Biarea (BIA) 45 m²
Tomtareal/mark 395 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta