Såld

Topprenoverad - Insynsskyddad - Solig balkong - Skuldfri förening

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1960
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  59,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till denna ljusa och mycket välplanerade och superfina lägenhet med fint läge på mellanplan i låghus. Här har inget lämnats åt slumpen. Denna fina drömbostad med smart planlösning har topprenoverats 2022-2023 ( se renoveringslista) och är stilfull samt har ett lugnt insynsskyddat läge med solig balkong med eftermiddagssol och fritt läge.

Det moderna köket är välplanerat med flera öppna ytor och bra förvaring. Vidare finns ett stort helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Här finns definitivt ett hem att älska.

I direkt närhet har man goda kommunikation såsom buss 143 som går precis utanför till både Älvsjö station där man har pendeltåg eller till Högdalen men anknytning till T-bana. Promenadavstånd till Hagsätra centrum/T-bana som tar dig till T-centralen på 23 min. I Hagsätra centrum har man ett brett utbud av mataffärer, restauranger, apotek osv.

Varmt välkomna.

Slutpris 2 400 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 156 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Bandhagen
Område Hagsätra - Ormkärr
Adress Stjärnsundsgatan 9
12472 Bandhagen
Slutpris 2 400 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-04
Boarea (BOA) 59,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta