Såld

Utsikt över takåsarna - Funkis - Välpanerad - Toppenförening

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1944-1945
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  42,7 m²

Med ett superfint läge på höjden finner du denna trevliga och välplanerade lägenhet med härlig rymd och "funkiskänsla" i hus byggt 1944. Här finns många originaldetaljer. Lägenhetens interiör är i behov av kärlek men läget är toppenbra och föreningen mycket välskött. Denna bostad kan bli en riktigt pärla.

Kliv in genom ytterdörren och möts av det härliga ljuset, den klassiska stavparketten i vardagsrummet och det trevliga arbetsköket och mysigt sovrum.

Dessutom fint badrum med klinker och kakel samt fönster. Balkongen har också ett fint mysigt västerläge. Perfekt för den som uppskattar många soltimmar. Här finns definitivt ett hem att älska.

Du bor attraktivt i fastigheten på 2 trappor med gångavstånd till allt: skog, natur, centrum, kommunikationer och mycket annat.

Varmt välkomna.

Slutpris 2 570 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 154 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Årsta
Område Årsta
Adress Eklångsvägen 30
12051 Årsta
Slutpris 2 570 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-25
Boarea (BOA) 42,7 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta