Såld

Funkis med burspråk - Gavel - Fin - Soligt söderläge

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1948
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  93 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till en välplanerad, ljus och fin gavellägenhet med ett fritt och soligt läge. Här har du fin utsikt och liten insyn samt en härlig balkong i söder med gott om plats för utemöbler. Stora fönster i hela lägenheten skapar en härlig rymd och i det trevliga vardagsrummet finns det charmiga burspråket.

Fint ljust kök i en öppen planlösning med full maskinell utrustning. Nytt badrum vid stambyte 2007. Genomgående fina ytskikt och bra med förvaring. Dessutom ett lugnt och barnvänligt område samt väl sammanhållen förening med stor trädgård med flera platser för umgänge. Grillplats, garage och P-platser finns i föreningen.

Du bor attraktivt i fastigheten med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central.

Varmt välkomna.

Slutpris 4 495 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 156 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort ENSKEDE
Område Enskede - Gubbängen
Adress Kistvägen 16
12245 ENSKEDE
Slutpris 4 495 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-20
Boarea (BOA) 93 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta