Optimalt planerad - Funkis - Låg avgift - Fint läge

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1951
 • Våning
  2
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  19 m²
 • Avgift
  911 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten, Comhem basutbud
 • Pris
  1 495 000 kr Högstbjudande Lånelöfte

Visas söndag 15:00-15:45. Välkommen till denna trevliga och mycket välplanerade bostad på 19 kvm i funkisfastighet med stora ljusa fönster. Utanför fönstret finns fina, vackra träd som blommar ut på sommaren. Huset är byggt 1951 och föreningen har en mycket god ekonomi.

Här bor du på mellanplan i en fin bostad med mycket låg avgift och fina funkisdetaljer såsom dörrar och fönster i original. Lägenheten är smart planerad där varje utrymme utnyttjats maximalt bl a praktiskt kök i kombination med rymligt vardagsrum. Dessutom ett fräscht badrum med ljust kakel och klinker från 2003.

Du bor attraktivt i fastigheten med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Föreningen är väldigt stabil och har god ekonomi.

Varmt välkomna!

Välkommen på visning

Söndag

Kontakta mäklaren för mer information

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Beskrivning

Välkomnande trivsam hall med laminatgolv och ljus öppen planlösning mot vardagsrum. 2 garderober och överskåp.

Fräscht badrum med ljust klinker på golv och vitt kakel på vägg. Dusch, wc, tvättställ, kakel och handduksvärmare.

Stort rymligt vardagsrum/minikök med vitmålade väggar och laminatgolv. Kök med skåp. Spis med ugn, kyl med frysfack och rostfri diskho. Utsikt mot park med kastanjeträd.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskde - Gubbängen
Adress Lingvägen 107
12245 Enskede
Lägenhetsnr BRF 5073012311
Lägenhetsnr LM 1102
Våning 2
Boarea (BOA) 19 m²
Antal rum 1
Andelstal insats

0,52808

Månadsavgift 911 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten, Comhem basutbud

Pris 1 495 000 kr (Högstbjudande)

Driftkostnad

Hushållsel 300 kr/mån
Hemförsäkring 200 kr/mån
Summa driftkostnad 500 kr/mån

Energideklaration

Utförd 2018-11-27
Energiprestanda, primärenergital 193 kWh/m²

Byggnad

Byggår 1951
Allmän information

Föreningen består idag av 59 bostadslägenheter, 5 butikslokaler, 9 lagerlokaler och i övrigt lager-, förråds- och driftsutrymmen.

Tre tvättstugor är belägna i källaren i byggnaden med adress Lingvägen 97-101 innefattande totalt 6 tvättmaskiner, 3 torktumlare, 1 torkskåp, 2 st manglar samt 2 st torkrum.

Källarplanet i byggnaden med adress Lingvägen 97-107 inrymmer bl a cykelrum och lägenhetsförråd.

Fastigheteten genomgick en omfattande renovering 2003.


Kostnader i samband med överlåtelsen är 1064 kr i överlåtelseavgift och 424 kr i pantsättningsavgift.

Förening

Namn Brf Smygstålet

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Områdesbeskrivning

Enskde - Gubbängen

Bostaden ligger några hundra meter från Gubbängens T-bana och centrum där det bl a finns ett stort Coop Konsum, bankomat, bibliotek, apotek, folktandvård, vårdcentral, frisör, tobaksaffär, restaurang, sushirestaurang, pizzeria, café, Moment teater m.m. Och inte minst den uppskattade Italienska pizzerian och glassbaren som finns här måste upplevas. Kallas i folkmun "Italienaren"

Majroskogen är ca 60 ha stort och är ett av de största sammanhängande skogspartierna i Söderort. Det är ett välanvänt område med stor betydelse för rekreationsmöjligheterna i de omkringliggande stadsdelarna. Till Majroskogen är det bara 200 m från lägenheten.

I närheten finns även Gubbängens idrottsplats som har massor med tennisbanor, skridsko- och bandyhall, fotbollsplan, och modernt gratis utomhusgym där alla viktinställningar är reglerbara och Gubbängsparken -Parkleken Flygplansparken. I närheten ligger också Farsta tennishall. Gångavstånd till skola, dagis, fritidsgård och stor härlig närliggande lekpark. Det finns två olika Gym i Gubbängen; STC, mitt i Gubbängens centrum; samt Nordic Wellness, vid övre tunnelbaneingången.

En femminuterspromenad bort ligger Hökarängen med bl a konditorn och bagaren samt Konsthall C och Parkleken Starrmyran, samt matbutiken MatDax som har fantastiska extrapriser regelbundet.

På motsvarande avstånd, nedanför Gubbängsmotet vid infarten till Sköndal, finns även den nya handelsplatsen; med Willys, Plantagen, MAX Burgers, Nordic Wellnes Gym, Systembolaget och McDonalds.
Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen. Stockholms stad har byggt Stockholms första träningshall för skridsko och bandy på Gubbängens IP, Gubbängen Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen - Stockholm växer (vaxer.stockholm)

Parkleken -Nybygget (Flygplansparken)
I Parkleken Nybygget I Gubbängen bedrivs parklek och fritidsgård. Det är en spännande och trygg samlingsplats för barn och unga i alla åldrar, och föräldrar. Profilen är framförallt uteverksamhet. Alla aktiviteter är till för alla oavsett vem du är, allas lika värde är viktigt i verksamheten.
Parkleken Nybygget är en öppen fritidsverksamhet med tonvikten lagd på utomhusaktiviteter, till exempel lekar, spel, natur och miljö, idrott, rörelse, grillning och umgänge.

I parkleken finns en skate/kick-park uppbyggt som en pool-serie, samt en fritidsgård kvällstid.

Parkleken -Starrmyran
Parkleken i Hökarängen är en öppen fritidsverksamhet med fokus på utomhusaktiviteter som till exempel lekar, spel, natur och miljö, djurhållning, idrott på lek, skapande verksamhet, grillning, umgänge och fest. Här finns ett stort utbud av fasta lekredskap som karusell, spindelnät och gungdjur.

Under vintern finns bland annat miniskidor, pulkor och hjälmar att låna. Det finns även en inomhuslokal med lite spel och leksaker för dagar när vädret är lite sämre.

Gör ett besök i stallet där du kan se djuren. Det finns två ponnyer, två getter, två kaniner samt höns.

Drevviken ligger också nära med bl a Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas en ca 2 kilometer lång skridskobana på isen som är ihopkopplad med flera isbanor till ca 2 mil sammanlagt. Närhet till fina promenadstråk och naturområden som bl a Orhem och Flaten.

Kommunikationer: Tunnelbanans gröna linje tar dig snabbt till Gubbängen. Restiden från T-centralen är ca 18 minuter och från Södermalm tar det inte mer än ca 10 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen och Örbyleden enkelt dig hem.