Såld

Modernt boende - Ljus - Öppen - Superfin - Uteplats

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2009
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  67,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Accepterat pris 3.400.000 kr. Ring för visning. Varmt välkommen till detta mysiga boende med radhuskänsla och toppenläge i Gubbängen. Bostad med ogenerat läge och fri utsikt mot naturen med rådjur som ofta är på besök. Öppna och rymliga ytor som ger möjligheter att göra om lägenheten till en trea. Stora fönsterpartier, vardagsrum och ett stort sovrum med morgon sol samt ett kök med stil och finess i en öppen planlösning mot vardagsrum.

Kliv in genom ytterdörren och möts av ljuset och den fantastiska rymden samt den generösa takhöjden. Därtill en stor uteplats med soligt söderläge. Att leva här kan inte annat än beskrivas som ytterst bekvämt.

Här bor du attraktivt med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs -och friluftsområden (Majroskogen), lekparker och endast 18 min från Stockholms central. Föreningen är väldigt stabil och har ett genomgående miljö- och hållbarhetstänk.

Lägenheten är idag en 2.a men kan lätt göras om till en 2.5a - 3-rummare. Se alternativ planlösning.

Varmt välkomna!

Slutpris 3 400 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 159 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Getfotsvägen 11
12246 Enskede
Slutpris 3 400 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-21
Boarea (BOA) 67,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta