Budgivning pågår

Modernt boende - Ljus - Öppen - Superfin - Uteplats

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2009
 • Våning
  Entréplan
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  67,5 m²
 • Avgift
  3 781 kr/mån
 • Pris
  3 250 000 kr Högstbjudande Lånelöfte

Varmt välkommen till detta mysiga boende med radhuskänsla och toppenläge i Gubbängen. Bostad med ogenerat läge och fri utsikt mot naturen med rådjur som ofta är på besök. Öppna och rymliga ytor som ger möjligheter att göra om lägenheten till en trea. Stora fönsterpartier, vardagsrum och ett stort sovrum med morgon sol samt ett kök med stil och finess i en öppen planlösning mot vardagsrum.

Kliv in genom ytterdörren och möts av ljuset och den fantastiska rymden samt den generösa takhöjden. Därtill en stor uteplats med soligt söderläge. Att leva här kan inte annat än beskrivas som ytterst bekvämt.

Här bor du attraktivt med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs -och friluftsområden (Majroskogen), lekparker och endast 18 min från Stockholms central. Föreningen är väldigt stabil och har ett genomgående miljö- och hållbarhetstänk.

Lägenheten är idag en 2.a men kan lätt göras om till en 2.5a - 3-rummare. Se alternativ planlösning.

Varmt välkomna!

Välkommen på visning

Söndag

Kontakta mäklaren för mer information

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Beskrivning

Hall
Välkomnande möblerbar hall med fint ekparkettgolv. Plats för avhängning och 1 stor klädkammare samt garderob med skjutdörrar.

Badrum
Fräscht badrum med klinker på golv med skön golvvärme och vita stora kakel på väggarna. Dusch med vikdörr i glas, wc, handfat och handduksvärmare samt arbetsbänk med skåp samt tvättmaskin.

Kök
Superfint kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Köksluckor och skåp i vit färg med punktbelysning under, glasskiva bakom arbetsbänk och diskho samt fint ekparkettgolv. Matplats för ca 4 personer och dessutom barbänk med eventuella stolar. Kombinerad kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, och vägghängd spisfläkt.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och stora fönster. Gott om utrymme för både matplats, soffgrupp och arbetsplats. Utgång till stor härlig stenlaggd uteplats med söderläge. Förmiddagssol.

Uteplatsen
Den trevliga uteplatsen med fint solläge länkar ihop bostaden mellan hall, kök och vardagsrum. Uteplatsen lämpar sig utmärkt både för stenläggning och trädäckad altan och här finns både plats och utrymme för odling.

Sovrum
Stort sovrum för både förvaring och stor säng med ekparkettgolv och gavelfönster. Garderob med skjutdörrar.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Getfotsvägen 11
12246 Enskede
Lägenhetsnr BRF 212
Våning Entréplan
Boarea (BOA) 67,5 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Andelstal insats

4,68004%

Andel av månadsavgift

0,0475139

Månadsavgift 3 781 kr/mån
Pris 3 250 000 kr (Högstbjudande)

Driftkostnad

Hushållsel 400 kr/mån
Hemförsäkring 200 kr/mån
Summa driftkostnad 600 kr/mån
Beskrivning av kostnader

Scablon

Energideklaration

Utförd 2020-03-25
Specifik energianvändning 111 kWh/m²

Byggnad

Byggår 2009
Hiss Ja
Allmän information

Brf Lusthuset i Gubbängen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 18 st lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen köpte huset 2008. Byggnadens totala yta är 1468 kvm.

En överlåtelseavgift tas ut av köparen. Vid belåning av bostaden tas även en pantsättningsavgift ut.

Parkering
Föreningen har tre carportar med tak som går att hyra. Det finns även 13 parkeringsplatser utan tak som går att hyra. Föreningen har gemensam kö till alla p-platser med och utan tak.

Utförda renoveringar

2011 utfördes en godkänd OVK-besiktning
2018 OVK och trädfällning
2019 Ommålning av trapphus

Kommande renoveringar

2023 Fasadmålning
2023 Kontroll sedumtak
2024 Renovering av värme och ventilation

TV/internet

Fiber via Zitius som förmedlar bredband. Tv och ip-telefoni från ett antal leverantörer. tecknas separat av den boende i föreningen.

Förening

Namn BRF Lusthuset i Gubbängen
Taxeringstyp Ej privatbostadsföretag (oäkta)
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Områdesbeskrivning

Enskede - Gubbängen

Bostaden ligger några hundra meter från Gubbängens T-bana och centrum där det bl a finns ett stort Coop Konsum, bankomat, bibliotek, apotek, folktandvård, vårdcentral, frisör, tobaksaffär, sushirestaurang, pizzeria, café, Moment teater m.m. Och inte minst den uppskattade Italienska glassbaren som finns här måste upplevas. Kallas i folkmun "Italienaren"

Majroskogen är ca 60 ha stort och är ett av de största sammanhängande skogspartierna i Söderort. Det är ett välanvänt
område med stor betydelse för rekreationsmöjligheterna i de omkringliggande stadsdelarna. Till Majroskogen är det bara 200 m från lägenheten.

I närheten finns även Gubbängens idrottsplats och Gubbängsparken -Parkleken Flygplansparken I närheten ligger också Farsta tennishall. Gångavstånd till skola, dagis, fritidsgård och stor härlig närliggande lekpark. En femminuterspromenad bort ligger Hökarängen med bl a konditorn och bagaren samt Konsthall C och Parkleken Starrmyran

Parkleken -Nybygget (Flygplansparken)
I Parkleken Nybygget I Gubbängen bedrivs parklek och fritidsgård. Det är en spännande och trygg samlingsplats för barn och unga i alla åldrar och föräldrar. Profilen är framförallt uteverksamhet. Alla aktiviteter är till för alla oavsett vem du är, allas lika värde är viktigt i verksamheten.
Parkleken Nybygget är en öppen fritidsverksamhet med tonvikten lagd på utomhusaktiviteter, till exempel lekar, spel, natur och miljö, idrott, rörelse, grillning och umgänge.

I parkleken finns en skate/kick-park uppbyggt som en pool-serie, samt en fritidsgård kvällstid.

Parkleken -Starrmyran
Parkleken i Hökarängen är en öppen fritidsverksamhet med fokus på utomhusaktiviteter som till exempel lekar, spel, natur och miljö, djurhållning, idrott på lek, skapande verksamhet, grillning, umgänge och fest. Här finns ett stort utbud av fasta lekredskap som karusell, spindelnät och gungdjur.

Under vintern finns bland annat miniskidor, pulkor och hjälmar att låna. Det finns även en inomhuslokal med lite spel och leksaker för dagar när vädret är lite sämre.

Gör ett besök i stallet där du kan se djuren. Det finns två ponnyer, två getter, två kaniner samt höns.

Drevviken ligger också nära med bl a Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas en ca 2 kilometer lång skridskobana på isen som är ihopkopplad med flera isbanor till ca 2 mil sammanlagt. Närhet till fina promenadstråk och naturområden som bl a Orhem och Flaten.

Kommunikationer: Tunnelbanas gröna linje tar dig snabbt till Gubbängen. Restiden från T-centralen är ca 18 minuter och från Södermalm tar det inte mer än ca 10 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen och Örbyleden enkelt dig hem.