Såld

Modernt boende - Underbar stor balkong - Öppen planlösning - Garage

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  80 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Varmt välkommen till detta mysiga moderna boende byggt 2019 med toppenläge i Svedmyra. Denna fina gavellägenhet med hiss har ett ogenerat läge med fantastisk stor balkong in mot gården med fin eftermiddagssol. I denna bostad bjuds det på öppna och rymliga ytor, stora fönsterpartier, ett härligt vardagsrum, två bra sovrum med fint läge samt ett kök med stil och finess i en öppen planlösning mot vardagsrum. Dessutom bra med förvaring och ett stort härligt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Kliv in genom ytterdörren och möts av ljuset och den fantastiska rymden samt den generösa takhöjden. Att leva här kan inte annat än beskrivas som ytterst bekvämt. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd och i den trivsamma föreningen erbjuds även varmgarage för dom boende mot avgift. Garage nås via hissen.

Här bor du attraktivt med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs -och friluftsområden (Majroskogen), ICA BEA, lekparker och endast 15 min från Stockholms central.

Föreningen är välskött och marken är friköpt.

Varmt välkomna.

Slutpris 5 355 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 156 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Svedmyra - Enskede
Adress Enskedevägen 166
12248 Enskede
Slutpris 5 355 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-09
Boarea (BOA) 80 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta